دکتر غلامرضا جهانشاهلو در سال 1322 خورشیدی در اراک متول شد .ایشان دارای دکترای رشته ریاضی کاربردی از دانشگاه لندن غربی در سال 1355 است. وی عضو هئیت علمی دانشگاه تربیت معلم و دانشگاه آزاد اسلامی با درجه استاد پایه 32 می باشد.گروه : علوم پایه رشته : ریاضیات گرایش : ریاضیات کاربردی

والدین و انساب : پدر غلامرضا جهانشاهلو مرحوم علی امیر جهانشاهلو نام داشت که در سال 1353 به رحمت ایزدی رفته است. نام مادر محترمشان مرحوم حاجیه کبری جهانشاهلو بود که در سال 1369 فوت کرده اند.

خاطرات کودکی : غلامرضا جهانشاهلو پس از دریافت ششم ابتدایی ،سه سال به کارگری روی آورد و ترک تحصیل کرد .پس از آن در سن شانزده سالگی مجددا مقطع دبیرستان را شروع و ادامه تحصیل دادند.

اوضاع اجتماعی و شرایط زندگی : وضعیت مالی خانواده غلامرضا جهانشاهلو به خاطر نفوذ مالکین مناسب نبودولی با این همه مشکلات او توانست به بالاترین سطح علمی برسد.

تحصیلات رسمی و حرفه ای : غلامرضا جهانشاهلو تا ششم ابتدایی را در محل تولد خود - سمقاور - از توابع روستای اراک گذراند.تحصیلات بعدی او به ترتیب زیر است: - دیپلم ریاضی در سال 1343در اراک - کارشناسی ریاضی در دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1346 - کارشناسی ارشد ریاضی محض از موسسه ریاضیات در سال 1348 - کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی از انگستان در سال 1351 - دکتری ریاضی کاربردی از دانشگاه لندن غربی در سال 1355

استادان و مربیان : مرحوم غلامحسین مصاحب ،مرحوم دکتر اسماعیل از استادان غلامرضا جهانشاهلو بودند وی از آنها به عنوان اثر گذارترین افراد در زندگی خود یاد میکند.

همسر و فرزندان : غلامرضا جهانشاهلو متاهل و دارای همسر بنام فریده جمشیدی (دارای مدرک کارشناسی زبان انگلیسی) و چهار دختر و یک پسر می باشد. دختر ارشد ایشان ،استاد شهرسازی،دختر دوم دارای مدرک کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهر ، دختر سوم مربی دانشگاه و دارای مدرک کارشناسی ریاضی کاربردی می باشد .دو فرزند دیگر دکتر جهانشاهلو یکی پسر ،دانشجوی کامپیوتر و آخرین فرزند ،دختر،محصل دوم دبیرستان می باشد.

وقایع میانسالی : غلامرضا جهانشاهلو بعد از احراز مدرک دکتری رشته ریاضی به عضویت هئیت علمی گروه ریاضی د انشکده علوم پایه دانشگاه تربیت معلم تهران در آمد. وی هم اکنون با سمت استاد پایه 32در انجا مشغول به انجام خدمت است.

مشاغل و سمتهای مورد تصدی : غلامرضا جهانشاهلو عضو هئیت علمی و استاد پایه 32 گروه ریاضی دانشکده علوم پایه دانشگاه تربیت معلم است . از دیگر سمتهای دیگر ایشان می توان به چند مورد زیر اشاره کرد: - معاون وزیر علوم ،تحقیقات و فن آوری بمدت دو سال - معاون شهردار بمدت 7 سال - معاون دانشگاه گیلان بمدت 10 سال - معاون هدایتی ؟ بمدت دو سال

فعالیتهای آموزشی : غلامرضا جهانشاهلو بیش از 38 سال است که در دانشگاه گیلان به تدریس می پردازد. و هم اکنون استاد پایه 32 می باشد.

مراکزی که  از بانیان آن به شمار می آید : غلامرضا جهانشاهلو یکی از بانیان راه اندازی مترو ،خطوط ویژه و ترمینال های شهرداری می باشد.شاگردان : غلامرضا جهانشاهلو بیش از 300 استاد (که هم اکنون در دانشگاههای مختلف به امر تدریس مشغولند) و بیش از 1000 دبیر را تعلیم و تدریس کرده است. وی بیش از 40 دانشجوی دکتری و 200 دانشجوی کارشناسی ارشد را تحت تعلیم خود داشته است.

چگونگی عرضه آثار : غلامرضا جهانشاهلو دارای بیش از 100 مقاله و ده ها کتاب را تالیف و ترجمه کرده است . عنوان پایان نامه راهنمایی شده توسط دکتر جهانشاهلو: 1- مفهوم الگوریتم و چند الگوریتم متقارب 2- DEA محدود شده به قیود تصادفی و...