نمایش اندازه واقعی
خلاصه : دکتر بهمن مهري در سال 1314در اصفهان متولد شد. وي پس از گذراندن تحصيلات ابتدايي و متوسطه در رشت و تهران، وارد دانشکده علوم دانشگاه تهران شد و ليسانس رياضي و فوق ليسانس علوم تربيتي دريافت کرد . وي در سال 1338 به آمريکا رفت و در سال 1340 از دانشگاه مينه سوتا ليسانس و در سال 1345 از دانشگاه ويسکانسين دکتري رياضيات اخذ نمود. وي پس از مدتي و پس از مدتي تدريس در دانشگاه نيويورک ( 1346) به ايران آمد و در دانشگاه صنعتي شريف به عنوان عضو هئيت علمي مشغول به کار شد. و از آن به امر تدريس و تاليف اشتغال ورزيد.
گروه : علوم پايه
رشته : رياضيات
اوضاع اجتماعي و شرايط زندگي : بهمن مهري درسال 1314 در اصفهان متولد شد. او در کودکي و نوجواني به همراه خانواده به شهرهاي رشت و تهران رفته و در آن شهرها تحصيلات ابتدايي و متوسطه خود را گذراند.
تحصيلات رسمي و حرفه اي : بهمن مهري پس از گذراندن تحصيلات ابتدايي و متوسطه در رشت و تهران، وارد دانشگاه تهران شد و پس از اخذ ليسانس رياضي فوق ليسانس علوم تربيتي از دانشسراي عالي به آمريکا رفت و در سال 1340 از دانشگاه مينه سوتاليسانس و پس از آن از دانشگاه ويسکانسين دکتري در رياضيات را دريافت کرد.
خاطرات و وقايع تحصيل : تحصيل و اقامت طولاني در کشور آمريکا و تدريس در آنجا از وقايع مهم و نقاط عطف زندگي علمي استاد دکتر بهمن مهري بوده است.
فعاليتهاي ضمن تحصيل : بهمن مهري پس از اخذ فوق ليسانس علوم تربيتي از دانشسراي عالي به تدريس در دبيرستانهاي تهران پرداخت. وي پس از اخذ دکتراي رياضي در آمريکا به مدت يک سال در دانشگاه نيويورک به تدريس مشغول شد.
وقايع ميانسالي : بهمن مهري پس از کسب مدرک دکتري رياضيات از آمريکا و بازگشت به ميهن، به دعوت دکتر مجتهدي از سال 1346 به عنوان عضو هئيت علمي دانشگاه صنعتي شريف استخدام شد. وي از آن پس به تاليف و تحقيق درزمينه رياضيات مشغول است.
مشاغل و سمتهاي مورد تصدي : بهمن مهري استاد يار FERD NIA STATE UNIV آمريکا از سال 1344 تا 1345 ،استاد يار دانشگاه صنعتي شريف از سال 1345 تا 1354 ،دانشيار دانشگاه صنعتي شريف از سال 1354 تا 1357 و استاد دانشگاه صنعتي شريف از سال 1357 تا کنون است.وي همچنين در مرکز تحصيلات تکميلي زنجان و دانشگاه هامبورگ آلمان و دانشگاه پرتوريکو سن وان آمريکا به تدريس پرداخته است. ايشان همچنين به مدت يک سال در دانشگاه نيويورک به تدريس رياضيات اشتغال داشت. وي ضمن فعاليتهاي ياد شده، بين سالهاي 1340 تا 1345 در موسسه کامپيوتر control data آمريکا به پژوهش مشغول بود .
فعاليتهاي آموزشي : بهمن مهري، پس از فراغت از تحصيل با مدرک فوق ليسانس علوم تربيتي از دانشسراي عالي، به تدريس در دبيرستانهاي تهران پرداخت. وي در سال 1346 با مدرک دکتري تدريس رياضي را در دانشگاه نيويورک آغاز کرد و از آن سال به بعد در دانشگاه صنعتي شريف ( تهران) به عنوان عضو هئيت علمي به تدريس مشغول است. عنوان دورسي که ايشان تدريس کرده اند: آناليز حقيقي ،تئوري کنترل در دانشگاه صنعتي شريف تهران تئوري تقريب معادلات ديفراسيل ،تئوري معادلات ديفرانسيل پاره، در مرکز تحصيلات تکميلي زنجان آناليز عددي پيشرفته در دانشگاه پرتوريکو سن وان آمريکا توابع مختلط در دانشگاه هامبورگ آلمان
ساير فعاليتها و برنامه هاي روزمره : بهمن مهري علاوه بر تدريس، به مطالعه و تحقيق و تاليف درزمينه رياضيات مشغول بوده و سالها تلاش او در اين راستا تحت مجموعه مقالات و کتاب به چاپ رسيده است.
آرا و گرايشهاي خاص : دکتر بهمن مهري اگر چه رشته رياضي را در از آمريکا طي نمود، اما در کنار رياضي علاقه اي نيز به روانشناسي و علوم تربيتي نشان داده و مدرک فوق ليسانسي نيز دراين رشته از دانشسراي عالي تهران دريافت کرده است.
چگونگي عرضه آثار : دکتر بهمن مهري بيش از 10 پايان نامه کارشناسي ارشد را راهنمايي ،نظارت و مشاوره کرده است. وي همچنين داراي تحقيقاتي درزمينه هاي زير است: عملکرد گرين و کاربرد آن - مسئول طرح وجود جواب تناوبي براي سيستم نيمه خطي O.D.E-مسئول وجود جواب تناوبي و کاربرد در ترمز هاي خودرو سنگين - مسئول طرح