رشته ی مهندسی است که به بهینه سازی فرآیندهای یچیده، سیستمها و سازمانها می پردازد. دوره کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دوره ای است آموزشی با تأکید بر آموزشهای پیشرفته در مهندسی صنایع و تجزیه و تحلیل سیستمهای صنعتی که هدف آن تربیت متخصصینی است که با بهره گیری از آموخته ها و دانش های مهندسی و دروس اختصاصی این دوره توانایی لازم برای شناخت، تحلیل و ارائه ی سیستمهای متشکل از انسان-مواد و ماشین را کسب نمایند.

وضعیت شغلی رشته مهندسی صنایع در کشور
تنوع سازمانها ، وزارتخانه ها، سیستمها و نظامهای تولیدی و غیر تولیدی در کشور حاکی از آن است که زمینه اشتغال فارغ التحصیلان نسبت به سایر رشته ها فراهم می باشد. قابلیت بکارگیری فارغ التحصیلان در سطوح ملی، صنعت و شرکتها چشمگیر است و این بدلیل خاصیت میان رشته ای بودن مهندسی صنایع می باشد. صنایعی چون صنایع دفاعی، هوا فضا، خودرو، حمل و نقل و لجستیک، و صنایع وابسته به آنها نمونه های بارز زمینه های شغلی این رشته می باشند.  لذا، دانشجویان همه ی رشته های فنی و مهندسی ،  علوم پایه و مدیریت با کسب مهارتهای عنوان شده در این رشته، فرصتهای کاری متنوعی در پیش روی آنها قرار می گیرد.

رشته ی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
دانشجویان علاقمند  به این رشته با انتخاب دانشگاه آزاد واحد لاهیجان، تحصیلات خود را با کادر مجرب و قوی جذب شده در این دانشگاه  که دارای سوابق اجرایی و علمی در صنعت کشور می باشند،  در فضایی مناسب، با امکانات آموزشی و پژوهشی لازم و با شرایط و تمهیداتی نظیر تقسیط شهریه با توجه به امکان بودجه ای  خود، خواهند گذراند .